Çameli:
banner175
Yer de verelim, destek de
Çameli’de örtü altı seracılıkla ile uğraşan çiftçilere bilgilendirme toplantısı yapıldı. Çameli Belediyesi Tarım Danışmanı ve Ziraat Mühendisi Gökhan Hakkı Gököz çiftcilere kooperatifleşme hakkında bilgi verdi, soruları cevapladı.
 
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, seracıların hep yanında olduklarını; eğitim ve sorunların ortadan kaldırılması konularında desteklerin süreceğini söyledi. Belediye öncülüğünde kooperatifleşmeyi de destekleyeceklerini belirten Arslan, yatırmcılara da çağrı yaptı.



Arslan, “Mart Ayında gerçekleşecek olan Antalya'daki fuarda sizin ürünlerinizi tanıtmak ve pazarlama konusunda yardımcı olacağız. Sera kurmak isteyen vatandaşlarımıza yer konusu tahsisinde Çameli Belediyesi Tarım Danışmanlık Büromuz sizlere yardımcı olacaktır” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Günlerce aranan Barış Özbek’in cansız...
Çameli’de 1 Şubat günü otobüsten inip kaybolan, günlerce uzman ekipler ve vatandaşlar tarafından aranan...

Haberi Oku