Çardak:
banner175
Çardak, hayal bile edilemeyen hizmetlere kavuştu
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çardak İlçesi’nin Gemiş ve Beylerli mahalleleri ile AK Parti Çardak İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Başkan Osman Zolan’a Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, AK Parti Çardak İlçe Başkanı Mehmet Pala ve beraberindekiler eşlik etti. Alt yapı çalışmaları tamamlanan, üst yapı çalışmalarında ise sona gelinen Gemiş ve Beylerli mahallelerini ziyaret eden Başkan Osman Zolan, vatandaşlara destek, sabır ve güvenleri için teşekkür etti. Başkan Zolan, "Sizler istediniz, bizler karar verdik. 'Toz da olacak, çamur da olacak' dedik, sizler bizlere güvendiniz, destek verdiniz ve sabrettiniz. Şükürler olsun, altyapı çalışmalarımız tamamlandı. Üst yapı çalışmaları da bitme aşamasına geldi. Kilit parke taşlarıyla ayağınızı toza, çamura değdirmiyoruz. Yakın zamanda ana caddemizi de sıcak asfaltla buluşturacağız" dedi. Çardak Atıksu Arıtma Tesisi'nin kısa süre sonra hizmete alınacağını ifade eden Başkan Zolan, tek tek ilçede yaptıkları çalışmaları anlattı.
 
EVDE BAKIM VE SAĞLIK, 19 İLÇE 622 MAHALLEDE
Suyun çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, "2017 yılı Türkiye ve Denizli’de son 44 yılın en kurak yılı oldu. 2018’in ilk iki ayına baktığımızda geçen yıla göre ekside gidiyoruz. Dikkatli olup, gereksiz su kullanmamamız gerekiyor. Hele ki içme suyunu başka alanlarda kullanmamak gerekiyor. Su dünyanın en değerli madenidir. Varlığı anlaşılmıyor ama yokluğunda hayat bitiyor” dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezinin 19 ilçe ve 622 mahalleye hizmet verdiğini ifade eden Başkan Zolan, "Yatalak, felçli, hasta, ihtiyacı olan vatandaşlarımızın kişisel bakımları ile sağlık hizmeti veriyoruz, serumlarını takıyor, pansumanlarını gerçekleştiriyoruz. İhtiyacı olanları bizlere haber verin, arkadaşlarımız gereken ilgiyi gösterirler” dedi.
 
“MİLLETİN EMRİNDE DAHA İYİ HİZMETLER İÇİN"
AK Parti Çardak İlçe Teşkilatı’nı da ziyaret eden Başkan Osman Zolan, bir süre önce genel kurullarını tamamlayarak göreve gelen Çardak İlçe Başkanı Mehmet Pala ve yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi. Yeni seçilen Pala ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Zolan, “Allahım yolunuzu açık etsin, mahcup etmesin. Kongre süreçleri tamamlanıyor. Aldığımız yeni güçle 2019’da ülkemizde, Denizli’de ve Çardak’ta daha güçlü, milletin emrinde daha iyi hizmetler için gayretlerimiz sürecek” diye konuştu. Büyükşehir ile birlikte Çardak'ta hayal bile edilemeyen hizmetleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Osman Zolan, "Çardak ilçemizin her zaman yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz" dedi.
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Emekli emniyet müdürü Hasan Çetin hayatını...
Çardak’ta emekli emniyet müdürü, kalp krizi sonucu yaşamını yitiren ablasını toprağa verdiği gün...

Haberi Oku