Çardak:
banner175
Güzelliklerin altına imza atmaya devam edeceğiz
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çardak ilçesi ve Gemiş Mahallesi ile Bozkurt'un İnceler Mahallesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Osman Zolan’a eşi Berrin Zolan, Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, AK Parti Çardak İlçe Başkanı Mehmet Pala ve beraberindekiler eşlik etti. İlk olarak Çardak'ta vatandaşlarla sohbet eden Başkan Osman Zolan, Çardak pazaryerini ziyaret ederek esnafla dertleşti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Osman Zolan, daha sonra AK Parti Çardak İlçe Teşkilatı’na ziyarette bulundu. Gemiş Mahallesi’ni de ziyaret eden Başkan Osman Zolan, burada yaptığı konuşmada, “Sizler sabrettiniz, destek oldunuz. 'Sabırla koruk, üzüm olur' dediniz. Çok şükür bugün koruğun üzüm haline geldiğini hep beraber görüyoruz. Bu güzelliklerin altına imza atmaya devam edeceğiz” dedi.
 
İNCELER’E KAPALI PAZAR YERİ MÜJDESİ
Başkan Osman Zolan, Çardak programının ardından, Bozkurt'un İnceler Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. AK Parti Denizli Milletvekili adayı Ahmet Yıldız’ın eşlik ettiği Başkan Osman Zolan, İnceler'e pek çok hizmet gerçekleştirdiklerini, en kısa zamanda mahalleye kapalı pazar yeri yapılacağının müjdesini verdi. Başkan Osman Zolan, “İnceleri, Hambatı, Bozkurtu severiz. Ne acil istek varsa onu da yaparız. Bu bölgeye kapalı ve güzel bir alan projesi çiziliyor. İnşallah onu gerçekleştireceğiz. Hem pazar yeri hem de düğün salonu olarak kullanılsın” diye konuştu.
 
HİZMET DESTANI DEVAM EDECEK
İnceler'de doğup büyüdüğünü, daha sonra devletin üst kademelerinde görev yaptığını anlatan AK Parti Denizli Milletvekili adayı Ahmet Yıldız ise, Denizli’nin bir temsilcisi olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde şehrin ve ülkenin menfaati için çalışacağını söyledi. Hemşerilerinin kendisine sahip çıkmasının mutluluğunu ifade eden Yıldız, “Sizlerin desteklerinizle bu hizmet destanı devam edecek, ülkemiz kalkınması inşallah güçlü bir şekilde sürdürecek. Destekleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Emekli emniyet müdürü Hasan Çetin hayatını...
Çardak’ta emekli emniyet müdürü, kalp krizi sonucu yaşamını yitiren ablasını toprağa verdiği gün...

Haberi Oku