Çardak:
banner175
Rektör Bağ, Çardaklılara okulun açılışının neden ertelendiğini anlattı

İncelemeye Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz başta olmak üzere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdinç Duru, PAÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Ali Sarı, Çardak OSBMYO öğretim elemanları ve idari yöneticiler katıldı. Depremde hasar gören bölgeleri inceleyen heyet, hasarın en kısa sürede giderilmesi için yapılması gereken çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

İnceleme sonrasında Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve beraberindekiler sosyal medyada yer alan Çardak OSBMYO’nun taşınacağı söylentilerine ilişkin Çardaklı vatandaşlar ile bir araya geldi.

Çardak OSBMYO’nun taşınacağına ilişkin konuda açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ şunları kaydetti: “Merkez üssü Denizli’nin Bozkurt ilçesi olan ve 8 Ağustos 2019 tarihinde meydana gelen 6.0 büyüklüğündeki deprem sonrasında hasar oluşan ve akabinde yapılan inceleme sonucu orta hasarlı olduğu tespit edilen yurt binası öğrencilerimizin konaklamasına uygun olmadığı için binanın güçlendirme çalışmaları tamamlana kadar Üniversitemizin merkez yerleşkesinde eğitim öğretime başlamasına karar verdik. Öğrencilerimize nitelikli ve çağın gerektirdiği eğitimi vermenin yanında onların güvenli bir ortamda eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmeleri bizim en büyük önceliklerimizden bir tanesidir. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yer alan Çardak OSBMYO’nun tamamen taşınacağına ilişkin söylentiler gerçeği yansıtmamaktır. Bugün burada Çardak Belediye Başkanımız ile birlikte incelemelerimizi yaptık ve hasarın giderilmesi için kısa süre içinde çalışmalara başlayacağız. Çalışmalar bittikten sonra binanın sağlam raporu alındığında Çardak OSBMYO adından da anlaşılacağı gibi Çardak’ta eğitim öğretime devam edecek. Çardaklı hemşerilerimizle de bir araya gelerek merak ettikleri bu konuya açıklık getirdik.”

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Emekli emniyet müdürü Hasan Çetin hayatını...
Çardak’ta emekli emniyet müdürü, kalp krizi sonucu yaşamını yitiren ablasını toprağa verdiği gün...

Haberi Oku