Çardak:
banner175
Yaşlı çiftin dövülüp, altınlarının gasp edilmesine bir tutuklama daha
Çardak'ın kırsal Gemiş Mahallesi'nde yaşayan Şakir ve Şadiye Şengül çifti, geçen 30 Kasım'da, evlerine pencereden giren 3 kişi tarafından öldüresiye dövülüp, para ve altın ziynet eşyaları gasp edildi. Yüz ve vücutlarında darp izleri ile morluklar oluşan çift hastaneye kaldırılırken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. Jandarma, olayın ardından şüpheli olarak Ç.A. ile olayın azmetiricisi olduğu ileri sürülen kişinin de aralarında yer aldığı 3 şüpheliyi aynı mahallede gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden Ç.A.'nın da aralarında bulunduğu 2'si tutuklandı, biri ise serbest bırakıldı.
 
Tutukluların ifadelerinden yola çıkan jandarma, şüphelilerden birinin de olaydan bir süre önce Denizli Açık Cezaevi'nden firar eden, hırsızlık, gasp gibi 6 ayrı suçtan aranan Ferdi T. olduğunu belirledi. Ferdi T. saklandığı Aktepe Mahallesi'ndeki evde dün yakalanıp, gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ferdi T, mahkemece tutuklandı. DHA / Ramazan ÇETİN
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Emekli emniyet müdürü Hasan Çetin hayatını...
Çardak’ta emekli emniyet müdürü, kalp krizi sonucu yaşamını yitiren ablasını toprağa verdiği gün...

Haberi Oku