Çivril:
banner175
40 ton elmayı sel götürdü
Çivril’in Emirhisar mahallesinde meydana gelen yağış sonrası oluşan sel, tonlarca elmayı ziyan etti.
 
Hasat öncesi dallardaki fazla elmaların aralanması ile toplanan ve meyve suyu fabrikasına gönderilecek olan yaklaşık 40 ton elma sel sularına kapıldı. Emirhisar mahallesinde meydana gelen sel sonrası yaklaşık 15 Bin liralık meyvenin yok olduğuna dikkat çeken üreticiler uyarmalarına rağmen önlem alınmadığını iddia ettiler.
 
Durumu sosyal paylaşım sitelerindeki sayfalarından paylaşşan üreticiler “defalarca Çivril Belediye başkanı ve mahalle muhtarına durumu izah ettik. Elma dökülen yerdeki mazgallar tıkalı açılsın dedik. Kimse bizi dinlemedi. Bugün yağan yağmur sonrası meydana gelen selde yaklaşık 40 ton elma sulara kapıldı. 15 Bin liradan fazla zararımız var. Selden sonra başkanı yine aradık sel oldu dedik yine ilgilenen olmadı” dediler.
 
Çivril’de iki gündür etkili olan yağışların hafta sonuna kadar devam etmesi beklenirken üreticiler sel ve su baskınları için dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Kaynak: Yeşil Çivril Gazetesi
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çivril’de akaryakıt fiyatı protestosu
Denizli’nin Çivril ilçesinde üreticiler ve minibüsçü esnafı mazot fiyatlarını ve girdi maliyetlerinin...

Haberi Oku