Çivril:
banner175
60 yıl sonra ilk asfalt
Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Kıralan Mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı. Kıralan Mahallesinde bir süre vatandaşlarla sohbet eden Başkan Güven, daha sonra beraberindekilerle birlikte yapılan asfalt çalışmalarını inceledi.
 
Çivril İlçe merkezi ve kırsal mahallerinde çalışmaların aralıksız devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Kıralan Mahallesine 10 kilometre asfalt, çalışması yaptıkları kaydetti. Başkan Güven, “Ekiplerimiz yaz sezonu boyunca çalışmalarına aralıksız devam etti. Ben de Kıralan mahallemize gelerek yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek görmek istedim. Birçok cadde ve mahallemizde kilitli taş, sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmalarımız yoğun bir tempo içerisinde aralıksız devam ediyor. Bu sezonda gücümüz yettiği nispetinde tüm mahallelerimizin ihtiyaçlarını tamamlayacağız. Hedefimiz her mahalleye, her caddeye, her sokağa hizmet götürmek” şeklinde konuştu. (Kaynak: Yeşil Çivril Gazetesi)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çivril’de akaryakıt fiyatı protestosu
Denizli’nin Çivril ilçesinde üreticiler ve minibüsçü esnafı mazot fiyatlarını ve girdi maliyetlerinin...

Haberi Oku