Çivril:
banner175
Bisikletin yaşam biçimi olduğu ilçe Çivril'de bisiklet buluşması
Çivril  Belediyesi'nin desteğiyle organize edilen"PEDALLARI DOĞA İÇİN ÇEVİR" etkinliği Çivril’de gerçekleşti.
 
Akdağ İzcilik Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü'nün Çivil Belediyesinin desteğiyle organize ettiği doğa foto bisiklet turuna Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven de katıldı.

 

Doğa konusunda hassaslığı ile tanınan Başkan Güven bisikletiyle ilçe merkezinden Sereselli'ye kadar 15 kilometrelik mesafeyi Çevre gönüllüleri ile birlikte kat etti. Bisiklet turunun tamamlanmasının ardından, doğa gönüllerine öğlen yemeği ikram edildi. Organizasyonu düzenleyen Akdağ İzcilik Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü yetkililerine ve katılımcılara teşekkür eden Başkan Güven, "Her zaman Yaradan'ın bizim coğrafyamıza cömert davrandığını ve ayrı bir özenle yarattığını düşünmüşümdür. Bir çok uygarlığa ev sahipliği yapmış bu topraklardaki tarihi zenginliklerimiz, verimli ve sulak arazilerimiz, dört mevsimin yaşandığı memleketimiz,... farkında değiliz fakat dünyanın bir çok yerinde bu zenginlikler maalesef yok. Doğa konusunda çok daha hassas davranmamız gerektiğini ve yeni neslin çok daha hassas yetiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda farkındalık yaratılması için yapılacak çalışmalara her zaman tam destek olacağız." dedi
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çivril’de akaryakıt fiyatı protestosu
Denizli’nin Çivril ilçesinde üreticiler ve minibüsçü esnafı mazot fiyatlarını ve girdi maliyetlerinin...

Haberi Oku