Çivril:
banner175
Büyükşehirden Çivril'e 3.500 fidan
Denizli Büyükşehir Belediyesi daha yeşil bir Denizli hedefiyle her yıl düzenlediği ağaçlandırma seferberliğine Çivril ilçesi ile devam etti. Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Çivril ilçesindeki Bayraktepe Mesireliği’nde düzenlenen fidan dikim törenine, Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, Denizli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Lale Gönüllü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, dikilecek fidanlar ile Çivril’e güzel bir hatıra bıkacaklarını belirterek, “Ben bu etkinlik için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ediyorum. Bugün burada 3 bin 500 fidanımız toprakla buluşacak. Fidanlarını diken bütün öğrencilerimiz daha sonra da buraya gelerek onlara bakacak ve büyümelerini izleyecek” dedi.
 
550 öğrenci fidanlarına can suyu verdi
 
Konuşmanın ardından etkinliğe katılan 4 okuldan yaklaşık 550 öğrenci Denizli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından sağlanan 3 bin 500 fidanı toprakla buluşturdu. Fidanlarını dikip can suyu veren çocuklar doğa ve toprakla buluşmanın keyfini yaşadı.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çivril’de akaryakıt fiyatı protestosu
Denizli’nin Çivril ilçesinde üreticiler ve minibüsçü esnafı mazot fiyatlarını ve girdi maliyetlerinin...

Haberi Oku