Çivril:
banner175
Çivril Devlet Hastanesi daha açılmadan çürüdü
Çivril’de yapımı son aşamaya gelen ve açılış için gün sayan 100 yataklı Devlet Hastanesinde, son yağışlardan sonra çekilen görüntüler herkesi şaşkına çevirdi.
 


Çivril’de yayın yapan Genç Çivril Gazetesi, daha önce hastanenin tefrişatı için gönderilen yaklaşık 6,5 milyon lirayı kullanılamamasını ve geri gönderilmesiyle ilgili haberin devamını yaparken hastanenin bu görüntülerine ulaştı.
 


Hastanenin birçok bölgesinde yağmur sularının içeri girdiği iddialarını da araştıran gazete yetkilileri içeri giremedi ama içeriden görüntülere ulaştı. Şu anda kilitli olan ve çalışma bulunmayan hasteneye giden gazete muhabirlerinin ulaştığı görüntüler herkesi şaşkına çevirdi.

 
Gazete’de yar alan haberde su basan hastane ile ilgili, “Geçici teslimin yapıldığı sıralarda hastanede tespit edilen eksiklikler listesinde birçok odanın tavanından, banyo ve vc'lerden, ameliyathane ve acil müdahale tavanından, ebe odasından yoğun bakım odasına, imam odasından morguna, koridorlardan film odasına kadar birçok yerden su akıntısı olduğu yer almış olmasına rağmen hala su akıntılarının önüne geçilemediği görülüyor” denildi. (Kaynak: Genç Çivril Gazetesi)


 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çivril’de akaryakıt fiyatı protestosu
Denizli’nin Çivril ilçesinde üreticiler ve minibüsçü esnafı mazot fiyatlarını ve girdi maliyetlerinin...

Haberi Oku