Çivril:
banner175
Çivril Devlet Hastanesi, hasta kabulüne başladı
2015 yılının Mayıs ayında temeli atılan yeni Devlet Hastanesi Denizli Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk, AK Parti Çivril İlçe başkanı Mehmet Celep ve Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven'in de katıldığı programla hasta kabulüne başladı.
 


25 bin 500 m² arsa alanı 15 bin 833 m² kapalı alana sahip 100 yataklı modern Çivril Devlet Hastanesi yine binasına taşındı. İçerisinde acil servisi, ameliyathanesi, 6 yataklı erişkin yoğun bakım ünitesi, 15 diyaliz cihazı ve görüntüleme cihazları bulunan hastane Çivril ve bölge halkına kesintisiz sağlık hizmeti verecek.
 


ÇİVRİL HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK
 
Yeni Devlet hastanesinin hasta kabulü ilgili olarak basın mensuplarına bilgi veren Ak Parti İlçe başkanı Mehmet Celep Çivril Devlet Hastanesinin çevre ilçeler ile birlikte 90 BİN nüfusa hizmet vereceğini belirterek "hastanemizin hizmet ve ekipman kalitesini yükselterek vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermeye çalışıyoruz. Hastanemizin tamamlanmasıyla ilçemizde ve komşu ilçelerde yaşayan yaklaşık 90 BİN vatandaşımıza modern bir binada son teknoloji tıbbi cihazlarla sağlık hizmeti veremeye çalışacağız. Hastanemizde ameliyathaneler, doğumhane, diş poliklinikleri, evde sağlık birimi acil servis, yoğun bakım, fizik tedavi, röntgen, ultrason, mamografi, tomografi gibi her birim ve ünite faal bir şekilde hizmet verecek" dedi. (Yeşil Çivril Gazetesi / Fotoğraflar: Berna Öztürk - Twitter)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çivril’de akaryakıt fiyatı protestosu
Denizli’nin Çivril ilçesinde üreticiler ve minibüsçü esnafı mazot fiyatlarını ve girdi maliyetlerinin...

Haberi Oku