Çivril:
banner175
'Çivril Ege'nin parmakla gösterilen ilçesi olacak'
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zola, Çivril ilçesinde Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve devam eden projeleri inceledi. Başkan Zolan’a Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve beraberindekiler eşlik etti. Denizli Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarını inceleyen Başkan Zolan, alt ve üst yapısı tamamlanan Çivril-Kızılcasöğüt Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi. Esnafın "Teşekkür" pankartı ile karşıladığı Başkan Zolan ve beraberindekiler daha sonra burada düzenlenen hayır yemeğine katıldı. Seraserli Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Zolan, ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek Uşak Caddesi'nde devam eden asfaltlama çalışmalarına katıldı. Yine Büyükşehir Belediyesinin yaptığı meydan ve park çalışmalarını inceleyen Başkan Zolan, Kızılcasöğüt sakinleriyle bir araya geldikten sonra Çivril Kapalı Yüzme Havuzu inşaatında süren çalışmaları inceledi.
 
"Çivril ile ilgili dertlendik"
 
Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven ziyarette yaptığı açıklamada, "2014 yılında bu yola çıktığımızda Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile Çivril’in yıllanmış sorunlarını çözmek için çalışmalara başladık. Bizlere her zaman destek olan Çivril’e her zaman büyük önem veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ediyorum” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Çivril'in merkez dışında en büyük ilçe olduğuna işaret ederek, "Çivril ile ilgili birçok proje yaptık ve dertlendik. Dertlenmeye de hizmet etmeye de devam edeceğiz. Bizim tarzımız günlük iş değil, göz boyamak değil. Kalıcı, 100 yıl hizmet edecek, torunlarımızın torunlarının göreceği hizmetler yapacağız. İmkânlarımızı havaya savurmak yerine vatandaşlarımıza hizmet etmek için kullanacağız" dedi.
 
"Sözlerimizi yerine getirdikçe omuzlarımızdaki yükler azalıyor"
 
Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Biz en zorundan başlayarak bu işlere giriştik. Alt yapıdan başlayıp tamamlayarak üst yapıya başladık ve çok şükür onu da tamamladık. Hiçbir zaman boyayla kınayla uğraşmadık. 30 yıldır sanayi toz ve çamur içinde… Bunu gelip aktardılar, bende bizzat burada gelip gördüm. Burayı ayağa kaldırmamız gerekiyordu. Bunun için çalıştık ve bölgenin çekim merkezi haline gelmesini istedik. Biz çevreden de buraya gelenler olsun istiyoruz. Bir söz vermiştik, o sözümüzü tuttuk ve onun mutluluğunu yaşıyoruz. Biz sözlerimizi yerine getirdikçe omuzlarımızdaki yükler azalıyor. Biz söz verdik mi ne olursa olsun yerine getiririz. Bunun örneği de sanayi sitesi" dedi.
 


"Çivril çiçek gibi olacak"
 
"Çivril çiçek gibi olacak" diyen Başkan Zolan, “Alt yapıyla ilgili Çivril’de birçok çalışma yaptık. Yoğun olarak çalışıyoruz. Bu çalışmalar kolay değil; toz oluyor, çamur oluyor. Ben vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum, sağ olsunlar bugüne kadar sabrettiler. Az kadı inşallah her şeyin daha güzel olduğunu hep birlikte göreceğiz. Çivril’e bağlanan yolların sıcak asfalt olduğunu, kilit parke taşı döşendiğini göreceksiniz. Alt yapı çalışmaları sadece burada olmayacak. Beldeden mahalleye dönen yerlerde de çalışmalarımız olacak. Bu sözlerimizi de yerine getireceğiz. Buradaki çalışmalarımız tamamlandığında Cumhuriyet Caddesi, pırıl pırıl olacak, parklarımız daha güzel olacak. Açılışını yine hep birlikte gerçekleştireceğiz. Irgıllı’da Emirhisar’da, Özdemirci’de, Haydan’da, Kızılcasöğüt’te başladığımız alt yapı çalışmalarını tamamlayacağız" diye konuştu.
 
"Çivril’de yüzme bilmeyen kalmayacak"
 
Çivril Kapalı Yüzme Havuzu inşaatının hızlı bir şekilde devam ettiğini anlatan Başkan Zolan, "Çocuklarımız, gençlerimiz, sizler, hanım kardeşlerimiz burada yüzme öğrenecek. Yaz aylarında göletlerde boğulan vatandaşlarımız oluyor. Bunlarında önüne geçmek istiyoruz. Yüzme havuzumuz sadece merkeze değil çevresine de hizmet edecek. Çivril Merkez Parkı da en güzel şekilde düzenleyerek hizmete alacağız. Bizler sizin hizmetkârınızız. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi biz sizlere hizmet etmek için varız.  Ne olursa olsun biz doğruyu yapacağız” dedi.
 


Milletvekili Özkan: "Çivril daha güzel olamazdı"
 
Denizli Milletvekili Cahit Özkan da, “Çivril’i güzelleştiren ve bunu yaparken hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan, en kaliteli malzeme ve en güzel işçilikle böyle güzel bir eser ortaya koydu. Bir ressama 'Bize güzel bir Çivril çiz' deseniz bundan daha güzelini çizemezdi. Çivril’e kazandırdığı bu güzelliklerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Biz sizlerle beraber olduğumuz sizlerin desteğini hissettiğimiz sürece Çivrilimiz, Denizlimiz daha güzel olacak, daha müreffeh olacak" dedi. Çocukluğunda küçük bir Çivril olduğunu anlatan Özkan, "Ama şimdi çok büyüdük. Gençlik yıllarımda kaldırımları esnafımız kendi yapardı. Ama şimdi Büyükşehir Belediyemiz, İlçe Belediyemiz muhteşem projeler yapıyor. Çivrilimiz inşallah çok güzel olacak" diye konuştu. 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çivril’de akaryakıt fiyatı protestosu
Denizli’nin Çivril ilçesinde üreticiler ve minibüsçü esnafı mazot fiyatlarını ve girdi maliyetlerinin...

Haberi Oku