Çivril:
banner175
Çivril İğdir Rampası'ndaki kazada bir kişi öldü
Edinilen bilgiye göre 23.30 sularında meydana gelen kazada 20 LD 404 plakalı aracı ile Gürpınar’dan Çivril’e seyreden Rahmi Öztürk Çivril’den Uşak istikametine giden S. Ö. idaresindeki 20 PA 057 plakalı araç ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlar yol kenarına savrulurken her iki sürücü de araçlarının içinde sıkıştı.
 
İlk müdahaleyi yoldan geçenlerin yaptığı kazada, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri yaptıkları ilk kontrolde R. Ö.’ün hayatını kaybettiğini belirledi.
 
Diğer sürücü S. Ö. ise sağlık ekipleri ve Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından yaklaşık yarım saatlik bir çalışma ile sıkıştığı yerden kurtarıldı.
 
Kaza sonrası Denizli Uşak karayolu yaklaşık 2 saat trafiğe kapatılırken kazanın dikkatsizlik sonucu meydana geldiği ifade edildi.
 
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (Kaynak: Yeşil Çivril Gazetesi)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çivril’de akaryakıt fiyatı protestosu
Denizli’nin Çivril ilçesinde üreticiler ve minibüsçü esnafı mazot fiyatlarını ve girdi maliyetlerinin...

Haberi Oku