Çivril:
banner175
Çivril'de 9 yaşındaki çocuk oyun oynarken arkadaşını öldürdü
Yeşilçivrilgazetesi.com’dan Bülent Çakır’ın haberine göre; Işıklı Mahallesinde saat 15.00 sıralarında korkunç bir olay meydana geldi.
 
İddiaya göre; hayvancılıkla uğraşan ve Koçak mahallesinde ikamet eden Alpay Ö. oğlu Y. Ö. ile Işıklı Mahallesinde Musa Karakaya’nın koyunlarını kırkmaya gitti. Alpay Ö. ve Musa K. evlerinin yanında bulunan ağılda koyun kırkımı yaparken evde oynayan Y.Ö. (9) ve M.K.(9) evin duvarında asılı bulunan tüfekle oynamaya başladı.
 
İçinde fişek bulunan tüfeğin ateş almasıyla Y.Ö. boynundan vuruldu. Silah sesini duyan aile hemen eve koştu ve korkunç manzarayla karşılaştı. Ağır Yaralı olan küçük çocuk hemen Çivril Devlet Hastanesine kaldırıldı fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olayın ardından bölgeye hemen jandarma ekipleri sevk edilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: Yeşil Çivril Haber / Bülent Çakır)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çivril’de akaryakıt fiyatı protestosu
Denizli’nin Çivril ilçesinde üreticiler ve minibüsçü esnafı mazot fiyatlarını ve girdi maliyetlerinin...

Haberi Oku