Çivril:
banner175
Çivril'de Afyonlu fırıncıya ateş açıldı
Edinilen bilgiye göre Çivril’in Özdemirci mahallesinde fırın çalıştıran M.Ç (31) Afyon’un Evciler İlçesinden mahalleye ekmek satmaya gelen T.E.’ye (40) tüfekle ateş açtı. Açılan ateş sonucu T.E. nin aracı hasar görürken T.E’ye de saçma isabet etti, hafif şekilde yaralandı.
 
Olay sonrası T.E. nin ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma M.Ç. ni gözaltına alarak ifadesini almak üzere karakola götürdü.
Olayda hafif şekilde yaralanan T.E. ambulansla Çivril Devlet Hastanesine kaldırılırken yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.
 
KAVGA YENİ DEĞİL
Olayla ilgili soruşturma devam ederken Yeşil Çivril Gazetesi’nin facebook sayfasındaki paylaşımın altına yorum yazan ve sektör hakkında bilgisi olduğu tahmin edilen bir Çivrilli kavganın sebebini açıklayacak bir yorum yazdı.
 
Yorumda Çivril’e, Uşak ve Afyon’dan çok sayıda fırıncının ekmek getirdiği bu nedenle ilçedeki fırıncıların zorluk yaşadığı belirtildi. Yoruma göre, konu Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven’e de iletildi ama serbest piyasa ekonomisi nedeniyle girişimler sonuçsuz kaldı. (Kaynak: Yeşil Çivril Gazetesi)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çivril’de akaryakıt fiyatı protestosu
Denizli’nin Çivril ilçesinde üreticiler ve minibüsçü esnafı mazot fiyatlarını ve girdi maliyetlerinin...

Haberi Oku