Çivril:
banner175
Çivril'de binden fazla motosiklet yediemin deposunda çürüyor
Çivril’de yayın yapan Genç Çivril Gazetesi’nin haberi şöyle: Yıllardır polis ve jandarma tarafından toplanan tescilli veya tescilsiz motosikletler yediemin otoparkında sahiplerini bekliyor.
Sayıları bini aşan motosikletler yediemin otoparkında çürümeye terk edilirken neden satışa çıkarılmadıkları ise akıllara gelen ilk sorular arasında yer alıyor.
 
Polis ve jandarma tarafından otoparka çekilen araçlar yasal bekleme süreleri içinde alınmadığı takdirde devletin malı sayılıyor.
 


Devlet adına yasal sorumlu birimse mal müdürlükleri oluyor.
 
Bu durumdan mağdur olanlardan birisi de yediemin otoparkı sahipleri oluyor. 11 yılı aşkın süredir otoparkta duran bir motosikletin çekme ve otopark ücretini ne motosikletin sahibi gelip ödüyor ne de devlet ödüyor. Otoparktaki yer işgali ise cabası oluyor.
 
Yediemin otopark işletmecisinin belirttiğine göre, uzun yıllar bekleyen motosikletlerin satışını ise ancak devlet adına mal müdürlükleri yapabiliyor. Oysa ki Çivril'de bulunan yediemin deposunda bulunan motosikletlerin senelerdir sayımı dahi yapılmıyor.
 
Bir başka açıdan bakılacak olursa yediemin depolarında binin üzerindeki sayıda motosikletle birlikte milli servet çürümeye bırakılıyor.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çivril’de akaryakıt fiyatı protestosu
Denizli’nin Çivril ilçesinde üreticiler ve minibüsçü esnafı mazot fiyatlarını ve girdi maliyetlerinin...

Haberi Oku