Çivril:
banner175
Çivril'de çevre katilleri yine işbaşında
Emirhisar mahallesinde, telef olmuş yüzlerce tavuk, kimliği belirsiz kişiler tarafından hayvanların otladığı meraya döküldü. Yeşil Çivril Gazetesi’nden Bülent Çakır’ın haberine göre; Çevreyi ve insan sağlığını tehdit eden olay, mahalle sakinlerinde salgın hastalık endişesi yarattı.
 
Mahalle sakinleri, sıcakla birlikte tavuklardan yayılan mikropların ciddi sağlık sorunlarına neden olabileceğini belirterek “ hafta sonu mahallemizin hayvanlarının otladığı Akçayır merasına yüzlerce ölü tavuk dökülmüş,  ölü tavuklar birkaç gün sonra sıcağında etkisiyle kokmaya başladı. Tavuklardan sızan sıvı meraya akıyor, hayvanlarımız bu alanda otluyor. Bir an önce bu leşlerin kaldırılması ve bölgenin mikroptan arındırılması gerekiyor. Merada oluşacak kirlenme diğer hayvanlara, dahası onlar yoluyla da insanlara da geçebilir. Büyük bir çevre felaketi ile karşı karşıyayız. Uyarmalarımıza rağmen yetkililer harekete geçmedi” dedi.
 
Emirhisar mahallesinin Ömerli Mahallesi yolu üzerinde bulunan Akçayır mevkisindeki meradaki tavuk leşlerinin kim tarafından döküldüğü bilinmezken, tavukların neden öldüğü, kaç gündür orada olduğu da bilinmiyor. Ancak tavukların çiftlik tavuğu olduğu ve yakınlardaki bir çiftlik tarafından döküldüğü tahmin ediliyor.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çivril’de akaryakıt fiyatı protestosu
Denizli’nin Çivril ilçesinde üreticiler ve minibüsçü esnafı mazot fiyatlarını ve girdi maliyetlerinin...

Haberi Oku