Çivril:
banner175
Çivril'de hazin bir ölüm

Edinilen bilgiye göre gece 01.00 sıralarında Gümüşsu mahallesinden Çivril’e gelen Uğur Gümüşsuyu’nun kullandığı 20 L 6984 plakalı araç Işıklı köprüsünü geçtikten sonra belirlenemeyen bir sebepten dolayı savrularak takla attı. Görgü şahitlerinin ifadelerine göre yaklaşık 50 metre takla atan araç savrularak şarampole düştü.


Savrulmanın etkisiyle aracın arka koltuğunda bulunana Çivril Sağlık Meslek Lisesi 10’ncu sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Seynur Gümüşsuyu aracın camından fırlayarak asfalta düştü. Seynur Gmüşsuyu olay yerinde hayatını kaybederken araçta bulunan kardeşi annesi ve aracı kullanan babası Uğur Gümüşsuyu ağır şekilde yaralandı. Olay yerinde geçenlerin araç içinden çıkarttığı yaralılar çağrılan ambulanslar ile Çivril Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazada yaralanan aile üyelerinin durumunun ağır olduğu belirtilirken jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.



 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çivril’de akaryakıt fiyatı protestosu
Denizli’nin Çivril ilçesinde üreticiler ve minibüsçü esnafı mazot fiyatlarını ve girdi maliyetlerinin...

Haberi Oku