Çivril:
banner175
Çivril'de lise öğrencisi kadın öğretmeni derste dövdü
Edinilen bilgiye göre, Beycesultan Teknik ve Anadolu Endüstri Meslek Lisesi’nde görev yapan bayan edebiyat öğretmeni D.Ç., 9. sınıf öğrencisi M.G. isimli öğrencisi ile derste henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte öğrenci M.G.’ ın bayan öğretmenin bacak ve karın bölgesine tekme attığı iddia edildi. Diğer öğrencilerin araya girmesiyle M.G. sınıftan çıkartılırken bayan öğretmen D.Ç. yaşanan olayla ilgili olarak okul idaresine bilgi verdi.
 
Öğrencisi tarafından darp edilen bayan öğretmen D.Ç. olaydan sonra okuldan ayrılarak Çivril Devlet Hastanesine giderek Darp ve iş göremez raporu alırken öğrencisi M.G. hakkında da Çivril Polis merkezine giderek şikâyetçi oldu. Kaynak: (ÇHA) - Yeşil Çivril Haber
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
teknodrom 6 yıl önce

suçluya ceza yok. bazen ceza dövmek olabilir. öğretmen öğrenciyi dövemiyor. ve herhangi bir yaptırım ve caydırıcılığı yok öğretmenin. neredeyse şamar oğlanına dönmüş öğretmenler. bir orta yol bulunmalı. yoksa eğitim boşaldı zaten. içinde olan bilir. sınıfa ağzı bira kokan öğrenci bile geliyor.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çivril’de akaryakıt fiyatı protestosu
Denizli’nin Çivril ilçesinde üreticiler ve minibüsçü esnafı mazot fiyatlarını ve girdi maliyetlerinin...

Haberi Oku