Çivril:
banner175
Çivril'de muhtardan örnek davranış
Çivril’in Tokça mahalle muhtarı Emin Öztürk eğitim için ilçe merkezine giden öğrenciler servis beklerken üşümesin diye otobüs durağına soba kurdu.
 
İlçeye yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan Tokça mahallesinden her gün Çivril’e gelen öğrencilerin beklediği otobüs durağında sabahın erken saatlerinde servis bekleyen öğrencilerin üşüdüğünü gören muhtar Emin Öztürk otobüs durağını naylon ve brandalar ile kapatarak içine soba kurdu.
 
Her gün sabah namazından sonra durağa giderek sobayı yakan muhtar Öztürk öğrenciler gelinceye kadar durakta bekleyerek sobanın sönmesine engel oluyor. Öğrenciler servise bindikten sonra evine giden muhtar Emin Öztürk “mahallemiz rakım olarak Çivril’den yüksek ve iklim olarak daha sert. Sabahları çocuklarımız durakta beklerken çok üşüyorlardı. Bende onlar okuldayken durağın etrafını kapattım sonrada içine soba kurdum. Her gün sabah onlar gelmeden gelip sobayı yakıyorum. İçersi çok sıcak olmasa da en azında sabahın ayazını kesiyor ve daha sıcak bir ortamda bekliyorlar” dedi.
(Kaynak: Yeşil Çivril Haber)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çivril’de akaryakıt fiyatı protestosu
Denizli’nin Çivril ilçesinde üreticiler ve minibüsçü esnafı mazot fiyatlarını ve girdi maliyetlerinin...

Haberi Oku