Çivril:
banner175
Çivril'de öğrenci yurdu hizmete girdi
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Çivil ilçesinde Kredi Yurtlar Kurumuna ait yurt binasının yapımının tamamlandığını ve bugün itibariyle hizmete girdiğini açıkladı. Türkiye’de olduğu gibi Denizli’de de her alanda hizmetlerin hızla devam ettiğini söyleyen Milletvekili Şahin Tin; “Hükümetimiz her alanda hizmetlerini sürdürüyor. Özellikle gençlerimize hizmet noktasında da gayretimiz ve yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Kredi Yurtlar Kurumu tarafından yapımı tamamlanan Çivril Yurdumuz artık hizmet vermeye başladı. Öğrencilerimizin yurt başvuruları tamamladı. 29 Mart tarihinde yani bugün yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte öğrencilerimiz yurt kayıtlarını yaptırabilecekler. 215 kız öğrenci, 209 Erkek öğrenci olmak üzere toplam 424 öğrencimiz Çivril ilçemizde açılan bu yurtta barınma imkânına kavuşacak” dedi.
 
GENÇLERİMİZ HİZMETİN EN İYİSİNE LAYIK
 
Çivril İlçesinde hizmet verecek olan yurt binasının modern yapısı ve imkânlarıyla öğrencilere rahat bir ortam sunacağını belirten Milletvekili Şahin Tin; “Çivril ilçemizde hizmete giren yurdumuzda öğrencilerimize kendine ait yatağı, elbise dolabı, çalışma masası olan banyo ve tuvaleti içinde üçer kişilik odalarda kalma imkânı sunulmaktadır. Tüm odalarda mini buzdolabı ve 7 gün 24 saat sıcak su imkânı mevcut olacak. Çivril ilçemizde açılan modern ve konforlu bu devlet yurdumuzda, etüt salonları, kurs odaları, konferans salonu, mescitler, kız ve erkek öğrenciler için ayrı ayrı çok amaçlı spor alanları da hizmet verecek. Öğrencilerimiz son sistem teknolojiyle donatılan yurtta ücretsiz ve sınırsız internet kullanabilecekler. Ayrıca Çivril’de KYK Yurdu’nun hizmete başlaması ile birlikte hem öğrencilerimiz güvenli ve rahat bir ortamda kalmış olacaklar, hem de Çivril ilçemiz yeni bir hizmete kavuşmuş olacak. Gençlerimiz hizmetin en iyisine layık. Bu hizmetin Çivril ilçemizde temelinin atılarak bugünlere ulaşmasında gayreti olan başta Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci ve Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çivril’de akaryakıt fiyatı protestosu
Denizli’nin Çivril ilçesinde üreticiler ve minibüsçü esnafı mazot fiyatlarını ve girdi maliyetlerinin...

Haberi Oku