Çivril:
banner175
Çivril'de öğrenciler birbirine girdi: 6 yaralı
Edinilen bilgiye göre aralarında husumet bulunan ve daha önce de kavga ettikleri belirtilen iki grup akşam saatlerinde Atasay Kamer Meslek Yüksek Okulu önünde karşılaştı. İki grubun sözlü kavgası bir anda büyüyünce gençler birbirine sopa ve bıçaklarla saldırdı. Çevrede bulunan esnaf ve öğrencilerin müdahalesi ile ayrılan gençlerden yaralı olan 6’sı olay yerine çağrılan ambulans ile Çivril Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların durumunda ciddi olan olmadığı belirtilirken başından yaralanan bir öğrencinin müşahede altına alındığı ifade edildi.
 
Olay yerine Jandarma ve polis ekipleri sevk edilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldığı kavganın sebebinin ve olaya karışan şahısların tespit edilerek şahısların gözaltına alınacağı belirtildi.
Kaynak: Yeşil Çivril Haber
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çivril’de akaryakıt fiyatı protestosu
Denizli’nin Çivril ilçesinde üreticiler ve minibüsçü esnafı mazot fiyatlarını ve girdi maliyetlerinin...

Haberi Oku