Çivril:
banner175
Çivril'de pikabın çarptığı kamyon şarampole uçtu, 2 kişi öldü
Kaza, Denizli Çivril karayolunun Yamanlar Mahallesi çıkışında meydana geldi. İddiaya göre; seyir halindeki 64 SD 987 plakalı kamyon öndeki aracı solladı. Fakat arkada aynı istikamette kendisini sollayan ve hızla gelen Fahri H. idaresindeki 20 R 2071 plakalı DESKİ’ye ait aracı fark edemedi.  
 
Fahri Horzum önüne aniden çıkan kamyona arkadan çarptı. Kamyon çarpmanın etkisiyle tarlaya uçtu. Kamyonun içinde bulunan 2 kişi kamyon fırlayarak sert bir şekilde yere düştüler. Kamyonda bulunan Menderes Gezer olay yerinde vefat ederken kamyonda bulunan Murat Orhan hastaneye kaldırılırken vefat etti. Kamyonda bulunan Alaattin Orhan ise olay yerine çağrılan ambulans ile Denizli Devlet Hastanesi sevk edildi.
 
Pikap şoförü Fahri H. ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Pikabın Denizli’den Çivril’e göreve geldiği belirtilirken 64 SD 987 plakalı kamyonun da Uşak’ın Sivaslı İlçesinden Çivril’e saman getirdiği ve samanları indirdikten sonra Sivaslı’ya döndüğü belirtildi.
Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
Bülent Çakır / Yeşil Çivril Gazetesi
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çivril’de akaryakıt fiyatı protestosu
Denizli’nin Çivril ilçesinde üreticiler ve minibüsçü esnafı mazot fiyatlarını ve girdi maliyetlerinin...

Haberi Oku