Çivril:
banner175
Çivril'de polis kovalamacası
Uşak Caddesi üzerinde seyreden 06 EY 6492 plakalı araç sürücüsü M.Ö. ABD protesto eylemleri için belediye binası önünde bulunan polisleri görünce panikleyerek Kadir Kameroğlu sokağına dönerek kaçmak istedi. Sürücün ani manevrasını gören polisler yaya olarak aracın arkasından giderken, kaçan M.Ö. pazar tezgâhları arasında sıkışınca polisler tarafından gözaltına alındı.  Olay yerinde yapılan üst aramasından sonra Polis merkezine götürülen M.Ö. yapılan sağlık kontrolünden sonra ifadesi alınmasının ardından serbest bırakıldı.
 
M.Ö. trafik güvenliğini kasten tehlikeye düşürmek suçundan ceza kesilirken, araç sigortası olmadığı için bağlanırken, sürücü M.Ö. nın sigortası olmadığı ve 0.88 promil alkollü olduğu için polislerden kaçtığı ama Pazar olduğunu bilmediği için yanlış sokağa girdiği belirtildi. Bülent Çakır / Yeşil Çivril Gazetesi
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çivril’de akaryakıt fiyatı protestosu
Denizli’nin Çivril ilçesinde üreticiler ve minibüsçü esnafı mazot fiyatlarını ve girdi maliyetlerinin...

Haberi Oku