Çivril:
banner175
Çivril'de sahipsiz sürüye araç daldı
Gece saat 01.30 sularında Çivril - Dinar karayolu, Kumluk mevkisinde bir araç yola çıkan, sahipleri başında olmayan koyun sürüsüne bir araç çarpıp kaçtı. Sürüdeki 7 koyun telef oldu. Tedavi edilemeyecek bir koyunda Çivril belediyesi mezbaha nesine götürülerek kesildi.
 
Yoldan geçen diğer araç sürücüleri yoldaki telef olan koyunları görüp, durumu Zabıta ve Çivril Belediyesi temizlik ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Çivril Belediyesi temizlik ekipleri, telef olan koyunları yoldan kaldırdı. Yaklaşık yarım saat süreyle trafiğe kapalı kalan yol, temizlik ekiplerinin yoldaki kanları yıkamasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

Sürüdeki koyunlara kamyon veya TIR gibi büyük bir aracın çarpmış olabileceği üzerinde durulduğu öğrenildi. Trafik ekipleri sürüye çarpıp kaçan aracın ve sürücüsünün tespit edilip, yakalanması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Çivril Belediyesi Zabıta ekiplerinin de koyunların sahibine ulaşmak için çalışmalarına devam ettiği ifade edildi. (ÇHA) - Yeşil Çivril Haber
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çivril’de akaryakıt fiyatı protestosu
Denizli’nin Çivril ilçesinde üreticiler ve minibüsçü esnafı mazot fiyatlarını ve girdi maliyetlerinin...

Haberi Oku