Çivril:
banner175
Çivril'de taciz iddiasına tutuklama
Özel bir şirkette depo sorumlusu olarak çalışan M.Y., 18 Mart'ta, saat 19.00 sıralarında, iddiaya göre, Çarşı Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki bir eve yaklaşıp, içerideki yaşları 16 ile 18 arasında değişen 3 erkek çocuğa pencereyi açtırdı. Çocuklar, kendisini 'dayılarının arkadaşı' olarak tanıttığını belirtikleri M.Y.'yi eve almadı. Bunun üzerine evin önünden ayrılan M.Y.'nin bir süre sonra dönüp, bu defa kendilerine sözlü tacizde bulunduğunu, sert tepki göstermeleri üzerine kaçtığını belirten 3 çocuk, aileleriyle polis merkezine gidip, şikayetçi oldu.
 
Şikayet üzerine harekete geçen polis, olayın meydana geldiği sokaktaki MOBESE kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Görüntülerden evin önünden mavi montuyla koşarak bir kişinin uzaklaştığı tespit edildi. Bu görüntülerden yola çıkan polis, şüphelinin özel bir şirkette depo sorumlusu olan M.Y., olduğunu belirledi. Eşinden 4 yıl önce boşandığı belirlenen M.Y., evinde yakalanıp, gözaltına alındı. Çocuklar tarafından da teşhis edilen M.Y., polisteki işlemlerinin ardından dün sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. DHA / Çivril - Tunay YAZICI

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çivril’de akaryakıt fiyatı protestosu
Denizli’nin Çivril ilçesinde üreticiler ve minibüsçü esnafı mazot fiyatlarını ve girdi maliyetlerinin...

Haberi Oku