Çivril:
banner175
Çivril'deki kazada 1 kişi öldü iki kişi yaralandı
Süleyman Akkuş (29) idaresindeki 64 LU 093plakalı araç Denizli Çivril karayolunun Kocayaka kavşağında Çivril’e pancar taşıyan traktöre arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta bulunan Oskay Durkan (26) araçta sıkıştı. İlk müdahaleyi kazayı gören diğer sürücülerin yaptığı yaralılardan sürücü Süleyman Akkuş olay yerine çağrılan 112 ambulansı ile Çivril Devlet Hastanesine kaldırılırken yolcu Oskay Durkan Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartılarak Çivril Devlet Hastanesine kaldırıldı.
 
İlk müdahaleleri Çivril Devlet Hastanesinde yapılan yaralılardan Oskay Durkan’ın durumunun ağır olduğu ve yapılan ilk muayenesinden sonra Pamukkale Üniversitesi Hastanesine sevk edildi ancak kurtarılamadı. Süleyman Akkuş ve traktör sürücüsü Yaşar Orhan’ın ayakta tedavi edildiği belirtildi.
 
Olay ile ilgili soruşturma devam ederken kaza nedeniyle Denizli Çivril karayolu kısa süreliğine trafiğe kapatıldı. Yol yapılan temizlik ve araçların çekilmesinden sonra tekrar trafiğe açıldı. (Kaynak:  Yeşil Çivril Haber)
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çivril’de akaryakıt fiyatı protestosu
Denizli’nin Çivril ilçesinde üreticiler ve minibüsçü esnafı mazot fiyatlarını ve girdi maliyetlerinin...

Haberi Oku