Çivril:
banner175
Çok güzel bir hediye: Oku!
Çivril Belediyesi Sosyal Kültür İşler Müdürlüğü, İlköğretim haftası hediyesi olarak ilçe merkezinde bulunan 12 okula kitaplık hediye etti.

Başkan Gürcan Güven İsmail Özcan İlk Okulu, Cumhuriyet Kameroğlu Kardeşler İlkokulu ve Nevişet Kameroğlu Ortaokulunda başladıkları projeyi tüm okullarda uygulamaya koyacaklarını belirterek ; “ İlçe merkezindeki ilk ve ortaokullarda başladığımız bu etkinlik ilçe sınırlarında bulunan tüm okullarda da devam edecek. İlçemizi Denizli’nin ve hatta Türkiye’nin en çok kitap okuyan ve en çok kütüphanesi olan ilçesi yapacağız. Çivril Belediyesi olarak eğitime ve geleceğimiz olan gençlerimize çok önem vermekteyiz. Şimdi de çocuklarımızın maddi ve manevi başarılarına bir nebze katkıda bulunmak için tüm okullarımıza bir kitaplık hediye ediyoruz. İnşallah ilerleyen süreçte öğrencilerimizin eğitimi için elimizden ne gelirse fazlasıyla yerine getireceğiz’’ dedi.

Başkan Gürcan Güven, “Kitap okuma alışkanlığını özellikle gelişmekte olan çocuklarda ve gençlerde bilgi kapasitesini artıran, düşünce yapısını şekillendiren, anlamayı kolaylaştıran, kişilik kazandıran etkili bir süreçtir onun için kitaplıkların yaygınlaştırılmasının yanında, dizaynı, kitap varlığı ve düzeni de önemli” dedi. (Yeşil Çivril Gazetesi)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çivril’de akaryakıt fiyatı protestosu
Denizli’nin Çivril ilçesinde üreticiler ve minibüsçü esnafı mazot fiyatlarını ve girdi maliyetlerinin...

Haberi Oku