Çivril:
banner175
Dayakçı servisçiye ceza
Olay, 4 Nisan Salı gün yaşandı ve Genç Çivril Gazetesi tarafından görüntülerine ulaşıldı. Çivril’e getirdiği öğrencileri köye götürürken; servis şoförü H.K. ile İmam Hatip Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki M.K.arasında sözlü tartışma yaşandı. Servis şoförü bunun üzerine tüm öğrencilerin gözü önünde, 17 yaşındaki öğrenciyi dövdü.
 
Olayın diğer öğrenciler tarafından görüntülenerek ailelerine gösterilmesi üzerine öğrencinin ailesi şikayetçi oldu. İnceleme başlatan Çivril Milli Eğitim Müdürlüğü, servis şoförünün sözleşmesini feshetti. Müdürlük ayrıca, taşıma işinden alacaklı olduğu hak ediş tutarlarına da el koydu.
 

TÜM ÖĞRENCİLER EVLADIMIZ
 Olayın ortaya çıkmasından sonra bir açıklama yapan İlçe Milli Eğitim müdürü Mehmet Özcan “Çivril’de eğitim gören 12 bin öğrencimizin her biri bizim evladımız” dedi.  Konuyu öğrendikten sonra servis işi yapan H. Korkmaz ile hemen telefonda görüşüldüğünü ve sözleşmesinin iptal edilerek alacaklarına el konulduğunu belirten Mehmet Özcan “Çivril’de 3000 taşımalı öğrencimiz var. Bu öğrencilerimizi kendi çocuklarımız gibi sabah evden güvenli çıkmaları ve akşam aynı şekilde girmeleri için azami özen gösteriyoruz. Bu olayı diğer öğrenciler bize aktardığı anda konuyu servisçiye sormadan hemen sözleşmesini iptal ederek H.Korkmaz’a bir daha öğrencileri aracına almamasını söyledik. Aynı gün akşamında da yeni servis aracını ayarladık” dedi.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çivril’de akaryakıt fiyatı protestosu
Denizli’nin Çivril ilçesinde üreticiler ve minibüsçü esnafı mazot fiyatlarını ve girdi maliyetlerinin...

Haberi Oku