Çivril:
banner175
Genç çiftlik işletmecisi yanında çalışan çoban tarafından öldürüldü
Olay, Çıtak mahallesinde, Çivril’de tanınmış ailenin küçükbaş hayvan çiftliği işletmecisi 37 yaşında iki çocuk babası oğlu Fatih Kürşat Yağcı’nın çiftliğinde meydana geldi. Bugün toplu satış yapan ve elde ettiği geliri arabasında bırakarak çiftliğinde uykuya dalan Yağcı’yı yanında çalıştırdığı ve ismi henüz öğrenilemeyen çoban başından tüfekle vurdu.
 
Cani çoban, genç işletmeci ölünceye kadar başında bekledikten sonra, diğer çobanın gelmesi üzerine paraların bulunduğu aracı da alarak kayıplara karıştı. Patronunun kanlar içinde yattığını gören diğer çobanın haber vermesiyle olay yerine sağlık ve emniyet ekipleri sevk edildi.
 
Yağcı’nın ölünün üzerinden saatler geçtiği anlaşılınca olay yeri incelemesinin ardından cenazesi Çivril Hilmi Öz Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
 
Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesi Hocalar köyünden olduğu öğrenilen şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çivril’de akaryakıt fiyatı protestosu
Denizli’nin Çivril ilçesinde üreticiler ve minibüsçü esnafı mazot fiyatlarını ve girdi maliyetlerinin...

Haberi Oku