Çivril:
banner175
Kameroğlu'na gözyaşı

Özel bir hastanede tedavi gören bir ve 30 Kasım Çarşamba gün hayatını kaybeden hayırsever işadamı Kadir Kameroğlu annesi adına yaptırdığı Rasime Ana camiinde Cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazı sonrası Çivril Şehir mezarlığına defnedildi.
 
Denizli Büyükşehir Belediye yardımcısı Ali Değirmenci, Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Çivril belediye başkanı Dr. Gürcan Güven, Pamukkale Üniversitesi rektörü Hüseyin Bağ, Uşak Üniversitesi rektörü Sait Çelik, İl Milli Eğitim müdürü Mahmut Oğuz, eski Denizli Belediye başkanı Ali Aygören, Çivril önceki dönem belediye başkanları Ahmet Ateş, Hakkı Aslan çok sayıda Çivrilli ile Karadeniz Ereğli ve İstanbul’dan seveni katıldı.
 
İlçe Müftüsü Himmet Metin’in kıldırdığı cenaze namazı sonrası sevenlerinin omzunda Çivril kabristanlığına götürülen merhum Kadir Kameroğlu okunan duaların ardından toprağa verildi. (Kaynak: Yeşil Çivril Haber)
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çivril’de akaryakıt fiyatı protestosu
Denizli’nin Çivril ilçesinde üreticiler ve minibüsçü esnafı mazot fiyatlarını ve girdi maliyetlerinin...

Haberi Oku