Çivril:
banner175
Kurtarılan köpek kayboldu, hayvanseverler harekete geçti

Çivril’de jandarma köpek dövüşü organizasyonlarına göz açtırmazken, hayvanseverlerin ihbarıyla dövüştürülen bir köpek kurtarıldı.
 
Genç Çivril Gazetesi’nin haberine göre; Jandarma, dövüştürüldüğünü tespit ettikten sonra üzerinde hala kanlar bulunan köpeği tutanakla Denizli Orman ve Su İl Müdürlüğüne teslim edildi. Müdürlük de köpeği Çivril Belediyesi’ne teslim etti.
 
Ancak olayı başından bu yana takip eden Çivril Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği Başkanı Mine Orhan köpeğin sahibi tarafından çalınacağı ihbarını aldı. Belediyeyi arayarak aldığı ihbarı paylaştı ve köpeğin kameralar tarafından görülen bir yerde muhafaza edilmesini istedi.
 
Köpek, belediyeye ait kum eleme tesisinde bekçiye yakın bir yerde muhafaza edilirken, iddiaa göre aşı yapılmak için başka bir yere götürüldü ve bu sırada çalındı. Dernek başkanı Mine Orhan, ilgili kurumlara resmi yazı ile başvururken, sorumluların cezalandırılmasını ve köpeğin döcüşçülerin elinden tekrar kurtarılmasını istedi.
 
Orhan, çağrısına Orman ve Su İşleri Bakanlığı 5. Bölge Müdürü Mahmut Temel’in olumlu karşılık verdiğini ve olayın çözüleceği yönünde umut taşıdığını belirtti.
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çivril’de akaryakıt fiyatı protestosu
Denizli’nin Çivril ilçesinde üreticiler ve minibüsçü esnafı mazot fiyatlarını ve girdi maliyetlerinin...

Haberi Oku