Çivril:
banner175
Şehit mezarının bakımsızlığı tepki çekiyor
Çivril’in Kaşıkçı mahallesinde bulunan şehit Piyade Er Mehmet Bardakcı’nın mezarının bakımsız ve yıkılmaya yüz tuttuğu iddia edildi.
 
13 Mayıs1994 yılında Şırnak'ın Karageçit köyü Büyükkale mevkiinde PKK ile girilen çatışmada şehit düşen Piyade Er Mehmet Bardakcı’nın Kaşıkçı mahallesinde bulunan mezarı, bakımsızlıktan harabeye dönmüş durumda.
 
Etrafındaki tel örgülerin zarar görmesi sonucu yabani hayvanların pislediği, mezarın mermer kısmının da patladığı gözlerden kaçmadı. Mezarlıkta bulunan bayrağın zaman zaman eskidiği ve bölgede çobanlık yapan vatandaşlar tarafından yenilendiği belirtildi. On yıl önce Kaşıkçı mahallesinin yeni yerleşim yerine taşınmasının ardından köyde yaşayan kimsenin kalmaması ile bakımsızlığa terk edilen şehit mezarının zamanla yıkıldığı ve yanında bulunan bayrağın eskiyerek parçalandığı iddia edildi.
 
Çivril’e 25 kilometre uzaklıktaki Kaşıkçı mahallesinde bulunan köy mezarlığındaki mezarın üzerinde yabani otların çıktığı, duvar ve mermerlerinin yıkıldığı, yabani hayvanların da zarar verdiği görülen mezarın uzun yıllar ziyaret edilmediği görüldü. Mehmet Bardakçı'nın Çivril'de yaşayan aile bireyi ve yakının olmadığı kaydedildi.
 
Kaynak: (ÇHA) - Yeşil Çivril Haber
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çivril’de akaryakıt fiyatı protestosu
Denizli’nin Çivril ilçesinde üreticiler ve minibüsçü esnafı mazot fiyatlarını ve girdi maliyetlerinin...

Haberi Oku