Çivril:
banner175
Sokak köpeğinin üzerinden arabayla geçip öldüren caniler aranıyor
Edinilen bilgiye göre içinde iki kişinin olduğu araç sürücüsü, eski yolda yol kenarında yatan köpeği görerek aracı köpeğin üzerine doğru sürdü. Araçtan kaçamayan köpek aracın altına kalarak feci şekilde can verirken sürücü yolun bittiği yere kadar köpeği aracın altında sürükledi.
 
Yolun sonunda olayı gören bazı vatandaşların müdahale etmesine tepki gösteren sürücü ve yanındakiler köpeği aracın altından çıkartarak olay yerinden kaçtı. Yerde cansız yatan köpeğe yardım etmek için yanına giden vatandaşlar köpeğin öldüğünü görünce Çivril Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği başkanı Mine Orhan’ı arayarak durumu bildirdi.
 
Olay yerine gelen başkan Mine Orhan Çivril Polis merkezine giderek plakası alınamayan araç ve sürücüsünden şikâyetçi oldu. Şikâyetini BİMER aracılığı ile de yapan Mine Orhan “Köpeğe keyfi olarak çarpan ve sürükleyerek canice öldüren şahıslardan şikâyetçi olduk. Aracın ve içindekilerin bulunması için tüm girişimleri yaparak ceza almalarını sağlayacağız” dedi.
 
Ölen köpek, Çivril Belediyesi Sokak hayvanları kliniği tarafından alınarak gömüldü. (Kaynak: Yeşil Çivril Gazetesi)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çivril’de akaryakıt fiyatı protestosu
Denizli’nin Çivril ilçesinde üreticiler ve minibüsçü esnafı mazot fiyatlarını ve girdi maliyetlerinin...

Haberi Oku