Çivril:
banner175
Valilik: Çivril Devlet Hastanesi'nin kesin kabulü daha yapılmadı
Çivril’de yayın yapar Genç Çivril Gazetesi, ilçede yapımı tamamlanan yeni devlet hastanesinin daha açılmadan çatıdan akan sular nedeniyle zarar gördüğünü haber yapmıştı. Yepyeni hastanenin çatısından akan suların hastanenin belli bölgelerini bastığı açıkça görülürken, Denizli Valiliği konuya ilişkin açıklama yaptı.
 
Valilik; “Sağlık Bakanlığımızca yapılmakta olan Denizli Çivril Devlet Hastanesinin kesin kabulü henüz yapılmamış olup, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğince görevlendirilen mühendisler tarafından binanın eksiklikleri tutanak ile kayıt altına alınıp, Sağlık Bakanlığı ve ilgili müteahhit firmaya bildirilmiştir. Müteahhit firma eksikliklerin tamamlanması için çalışmalara başlamış olup, kış koşullarından dolayı çalışmalara ara vermiştir. Hava şartlarının düzelmesiyle çalışmalar kaldığı yerden devam edecek olup, eksiklikler tamamlandıktan sonra binanın kesin kabulü yapılacaktır” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çivril’de akaryakıt fiyatı protestosu
Denizli’nin Çivril ilçesinde üreticiler ve minibüsçü esnafı mazot fiyatlarını ve girdi maliyetlerinin...

Haberi Oku