Çivril:
banner175
Yasak saatte alkol satanlara ağır ceza
Edinilen bilgiye göre, Çivril Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş ekipleri gece 22.00’den sonra kanuna aykırı şekilde alkol satışı yapılmasını önlemek amacıyla denetim başlattı. Denetimler sırasında Çivril ilçe merkezinde bulunan beş Tekel Bayii gözetim altına alındı.
 
Gözetim altına alınan işyerlerinin 22.00 den sonra alkollü satış yaptığı belirlenmesi üzerine işyerleri hakkında 4250 Sayılı İspirto ve İspirtolu İçkiler Kanununa Muhalefet suçundan gerekli yasal işlemler yapıldı.
 
Alkollü içki satan işyerlerine 22:00’den sonra yasak olmasına rağmen alkol sattıkları için 30’ar bin lira ceza kestiler.
 
Emniyet ekiplerinin kendilerine gelen bir ihbarı değerlendirerek iş yerlerine giderek tutanak tuttukları iddia edilirken, iş yeri sahiplerinin ise, gece 22:00’den sonra alkol satışı yapmadığını sadece sigara ve alkolsüz içecek satışı yaptıklarını söylediği, ancak buna rağmen polisin 30 bin liralık tutanağı tutuğu ifade edildi. Yeşil Çivril Gazetesi
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çivril’de akaryakıt fiyatı protestosu
Denizli’nin Çivril ilçesinde üreticiler ve minibüsçü esnafı mazot fiyatlarını ve girdi maliyetlerinin...

Haberi Oku