Çivril:
banner175
Yine Suriyeli gelin vakası
Çivril İlçesi’ne bağlı Karahacılı Mahallesi’nde yaşayan 51 yaşındaki Ramazan A., Batman’dan Zeki isimli bir şahısla tanıştı. Zeki isimli şahıs da 27 yaşındaki 4 çocuk annesi Zeynep El Halebi isimli Suriye uyruklu bir kadını Ramazan A. ile tanıştırdı. Bir süre görüşen Ramazan A., ve Zeynep El Halebi evlenmeye karar verdi. Zeki ve Zeynep El Halebi’yi 4 çocuğu ile birlikte Çivril’e getiren Ramazan A., 2 gün boyunca dolandırıcıları evinde ağırladı. Zeynep El Halebi ile birlikte düğün alışverişi yapan Ramazan A., Çivril Belediyesi’ne giderek nikah günü de aldı. 25 Eylül Pazartesi günü nikah işlemleri ve düğün alışverişini yapan Ramazan A. 26 Eylül Salı günü kendisini Zeynep El Halebi ile tanıştıran Zeki isimli şahsı yolcu etmek için Çivril otogarına götürdü. Çivril’den Karahacılı’daki evine dönen Ramazan A., Zeynep El Halebi ve 4 çocuğunun evde olmadığını görünce dolandırıldığını anladı.
 
Evlenmek için Zeynep El Halebî’ye 20 Bin liralık altın alan Ramazan A. savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.
 
İfadesinde Suriye uyruklu kadınla 2 gün boyunca birlikte yaşadıklarını söyleyen Ramazan A., Zeynep El Halebi’nin 4 çocuğunu okula kaydetmek için girişimde bulunduğunu belirtti. Ramazan A., evlenme vaadiyle kendisini kandıran şahısların yakalanması için yardım istedi.
 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
Kaynak: (ÇHA) – Yeşil Çivril Haber
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çivril’de akaryakıt fiyatı protestosu
Denizli’nin Çivril ilçesinde üreticiler ve minibüsçü esnafı mazot fiyatlarını ve girdi maliyetlerinin...

Haberi Oku