DTO ile Ekonomi:
banner175
Denizli iş dünyası Mehmetçik için tek ses

Denizli’de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı 33 sivil toplum kuruluşu, birliğin Suriye’nin İdlib kentinde rejim unsurlarının saldırısına tepkilerini göstermek amacıyla ortak basın açıklaması katıldı. Denizli Ticaret Odası’nda bir araya gelen sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri saldırıyı kınadı, Mehmetçiğe destek mesajı verdi.

Denizli’de odalar adına açıklamayı okuyan DTO Başkanı Uğur Erdoğan, her kritik dönemde Türk milletinin ve devletinin yanında durduklarını söyledi.

SURİYE’DEKİ ZULME DÜNYA SESSİZ KALDI
Vatanın huzuru, güvenliği ve mazlumları müdafaa etmek üzere üstlendikleri görevde şehit olan tüm kahraman askerlere rahmet dileyen Erdoğan, “Askerlerimiz İdlib’de, hem ülke sınırlarımızı ve hem de mazlumları korumaktaydı. Suriye’deki zulme dünya sesiz kaldı, Türkiye’nin barış ve huzur odaklı çabalarıysa pek çok ülkede karşılık görmedi” dedi.
 
BEDELİNİ ÖDEYECEKLER
Suriye’deki rejimin ülkeyi her geçen gün daha da ağır bir yıkıma sürüklediğini aktaran Erdoğan, “İşte rejim güçleri son olarak da, yapılan anlaşmalara uymayarak, askerlerimizi kalleşçe pusuya düşürdü. Bu saldırı, asla kabul edilemez. Masum insanları katleden ve ülkemizin güvenliğine de açık tehdit oluşturan bu rejim unsurlarına karşı sessiz kalmamız beklenemez. Tarihi ve kültürel bağlarımız bulunan, rejimin zulmünden kaçan Suriyeli kardeşlerimizin yaşama hakkını korumak tarihi, insanı ve vicdani sorumluluğumuzdur. Türk Devleti ve Ordusu, bugüne kadar, Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı harekâtıyla terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı en güçlü şekilde vermiştir. Elbette bu acımasız saldırının sahipleri bunun bedelini ödeyecektir. Bahar Kalkanı harekâtıyla ödemeye de başlamıştır” diye konuştu.
 
ANKARA’YA CANLI BAĞLANTI YAPILDI
Denizli Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen ortak açıklama, canlı bağlantı ile Ankara’ya taşındı. TOBB’de gerçekleştirilen toplantıya canlı bağlantı ile katılan 7 ilden biri olan Denizli, Mehmetçiğe yapılan saldırıyı gür bir sesle kınadı.
 
 

banner209
Anahtar Kelimeler
DenizliDenizligüncelDTO
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Başkan Erdoğan, üyelerine gidiyor ve dinliyor
Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek dinliyor; sektörlerini...

Haberi Oku