DTO ile Ekonomi:
banner175
Denizlili Yatırımcılar Sezer International'dan çok memnun
 Denizli’de dijital finans alanında hizmet vermeye başlayan Sezer International, kısa sürede önemli işlere imza attı. Sezer International uzman kadrosuyla Denizli’de dijital finans alanındaki açığı kapattı. Finans alanında, Denizlili yatırımcıların gözbebeği olan Sezer International’a ilgi yoğun oldu.
 
KISA SÜREDE YATIRIMCILARIN YATIRIMLARI KATLANDI
Denizli’nin ünlü iş insanlarının yatırımlarını değerlendirmek için kendilerine başvurduklarını belirten Sezer International’ın kurucusu iş insanı Ertuğrul Sezer, kısa sürede yatırımcıların yatırımlarının büyüdüğünü belirtti.
 
Sezer, “Denizli’de çok ünlü isimlerle çalıştık, kısa sürede hem bizim hem onların yatırımları büyüdü. Birlikte daha da büyüyeceğiz, yatırım sabır gerektiren bir iştir daha güzel noktalara geleceğimize inanıyorum” diye konuştu.
 
BEKLEDİĞİMİZ YOĞUN İLGİYİ YAKALADIK
Bu işe girmeden önce iddialı olduklarını ve yoğun ilgiyi beklediklerini söyleyen iş insanı Sezer, verdikleri emeklerin karşılığını aldıklarını belirtti.
 
Sezer “Finans sektörüne girmeden önce gerekli bilgi ve donanıma sahiptik ve bu işe iddialı olarak başladık. Geldiğimiz noktada iddiamızda ne kadar haklı olduğumuzu bir kez daha gördük. Denizlili yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi. Hepsine çok teşekkür ediyoruz. Hep birlikte daha da ileriye gideceğiz” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Başkan Erdoğan, üyelerine gidiyor ve dinliyor
Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek dinliyor; sektörlerini...

Haberi Oku