DTO ile Ekonomi:
banner175
DTO ailesi iftarda buluştu, Başkan Erdoğan indirim müjdesi verdi
Pamukkale Yolu üzerindeki bir tesiste gerçekleştirilen Denizli Ticaret Odası (DTO)’nın Geleneksel Aile İftarı, son yılların en büyük organizasyonlarından biri oldu. DTO üyeleri ile personelinin aileleriyle katıldığı etkinlikte, renkli görüntüler, hoş sohbetler vardı.

KONUKLARINI KAPIDA KARŞILADILAR
Ev sahipliğini DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ile DTO Meclis Başkanı Salih Sarıkaya’nın üstlendiği organizasyonda, DTO Önceki Dönem Meclis Başkanlarından Yüksel Kaşıkçı ile DTO Önceki Dönem Yönetim Kurulu Başkanlarından Nail Kalemci ile Mesut Aygören, Yüksek İstişare Kurulu, Disiplin Kurulu, Yönetim Kurulu, DTO Meclisi, Meslek Komiteleri, TOBB Denizli İl Kadın Girişimciler Kurulu, TOBB Denizli İl Genç Girişimciler Kurulu üyeleri ve ailelerinin yanı sıra DTO personeli ile aileleri yer aldı.

BAŞKAN ERDOĞAN: “SİZLERLE AYNI SOFRADA BULUNMAKTAN BÜYÜK ONUR DUYUYORUM”
Davetlilerin canlı müzik eşliğinde yemeklerini yemelerinin ardından DTO Başkanı Uğur Erdoğan, konuklarına hitap ettiği konuşmasında birlik ve beraberliğin önemini vurguladı. Davetlilerin ramazanlarını kutladı. Başkan Erdoğan, “Değerli konuklar, biz, 17 binden fazla üyesi bulunan ve sosyal etkinlik arz eden çok büyük bir aileyiz; her birinizi en kalbi muhabbetlerimle selamlıyorum. Sizlerle aynı sofrada bir arada bulunmaktan büyük bir onur duyuyorum. Rahmet ve bereket ayı ramazan-ı şerifinizi kutluyorum. Yüce Rabbimden, insanlığa sağlık, huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum. Değerli dostlar, ramazanlar, birçok güzelliği de beraberinde getirir. İnsanlar paylaşmak, yardımlaşmak, dayanışmak gibi yaradılışından gelen güzelliklere geri dönerler. İçinde bulunduğumuz bu manevi atmosfer, milli birlik ve beraberliğimizin artmasına vesile olsun. İnsanların arasındaki bağlar güçlensin, birbirlerine duydukları sevgi çoğalsın.” dedi.



DTO, YURT GENELİNDE ÜYELERİNE ÖZEL İNDİRİM KAMPANYASI BAŞLATTI
Büyük bir aile olmanın getirdiği sorumluluğun farkında olduklarını ve bu aileyi, çok daha iyi yerlere taşımak için var güçleriyle çalıştıklarını da belirten Başkan Erdoğan, “Üyelerimizin yararına çok sayıda proje ürettik; üretiyoruz. Bunların en yenilerinden biri, üyelerimiz ile çalışanları için mesleki, sosyal ve kişisel gelişimlerine dönük eğitimlerimiz. Yılın ilk 4 ayında, 8 önemli etkinliğe imza attık. 2019’un sonuna kadar, 21 eğitim daha gerçekleştireceğiz. Ayrıca, yine üyelerimize katkı sağlamak için, ilk etapta 88 adreste indirimli mal ve hizmet temin edebilmelerine yönelik kampanya başlattık. Akaryakıt, sağlık, özel eğitim, ulaşım, konaklama ve oteller ile kargo ve benzeri mal ve hizmet kalemlerinde, Türkiye’nin ve şehrimizin önde gelen firmalarından önemli indirimler sağladık. Firma sayısını daha da artırmaya çalışıyoruz. Bu büyük kampanyamıza, her gün yeni yeni isimler katılıyor.” diye konuştu.

DTO ÜYELERİ, YAKIN ZAMANDA YÜRÜRLÜĞE GİRECEK MOBİL UYGULAMAYLA, KAMPANYADAKİ YENİLİKLERİ DAHA HIZLI ÖĞRENECEK
Başkan Erdoğan, konuşmasının sonunda, konuklarını kampanyalarının içeriği hakkında da kısaca bilgilendirdi. Kampanya, ilk aşamada 40 otel, 22 özel okul, 6 üniversite, 6 özel hastane, 3 kargo, 2 akaryakıt, 2 ev temel ihtiyaç malzemesi, 2 spor ve kişisel bakım, 2 kuru temizleme, 1 karayolu ulaşım, 1 araç kiralama ile 1 yazılım şirketinin ürün ve hizmetlerini kapsıyor. Kampanyaya katılan firmalar, birbirinden farklı kalem ve hizmetlerde, DTO üyelerine özel %10-85 arasında indirim imkânı sağlıyor. Üyeler, kısa bir süre sonra devreye alınacak mobil uygulama ile, kampanyadaki yenilikleri anlık duyurularla almaya başlayacak ve kampanyaya dair her türlü işlemlerini online olarak takip edebilecekler. DTO, indirim programıyla ilgili tanıtım kampanyası atağı da başlatacak.

ÇOCUKLARI HACİVAT VE KARAGÖZ’LE EĞLENİRKEN, BÜYÜKLER KOYU SOHBETLERE DALDI 
Çocuklar için pamuk şeker ve macun ikramı ile ramazan eğlencesinin yer aldığı gece, büyüklerin hoş sohbetleri eşliğindeki birbirinden renkli görüntüleriyle sona erdi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Başkan Erdoğan, üyelerine gidiyor ve dinliyor
Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek dinliyor; sektörlerini...

Haberi Oku