DTO ile Ekonomi:
banner175
DTO Başkanı Erdoğan, Çivril'de Protokol Üyeleri ile Esnafı Ziyaret Etti

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Çivril Kaymakamı Armağan Önal ve Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural ile DTO üyesi firmalar ile ilçe esnafını ziyaret etti. Başkan Erdoğan’a, ziyaretlerde DTO Meclis Başkanı Salih Sarıkaya, DTO Başkan Yardımcısı Hasan Aracı, DTO Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Taşevli ile Yakup Öğütcen, DTO Meclis Üyeleri Bayram Ali Çoban ile Yavuz Aki, DTO 15. Meslek Komitesi Başkanı Murat Saylan, DTO Meclis Üyesi ve Çivril Temsilcisi Mehmet Celep, Tavas Ticaret Odası Başkanı Saffet İnamlık, Acıpayam Ticaret Odası Başkanı Hasan Kayhan ile AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul eşlik etti.
DTO heyeti, ilk olarak Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural'ın ardından da Çivril Kaymakamı Armağan Önal'ın konuğu oldu. Başkan Erdoğan, ziyaretlerinde, DTO faaliyetleri ve gelecek dönemde gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri hakkında bilgiler verdi.

BAŞKAN ERDOĞAN, ÜYELERİ İLE ESNAFA DA HAYIRLI İŞLER DİLEDİ
Ardından ilçe merkezini gezen heyet, DTO üyeleri ve esnaflarla bir araya geldi. SADEM Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nin sahibi Okan Önelge, Gündüz Tarım Ürünleri Şirketi'nin sahibi Cengiz Gündüz, Candemirler Kömürcülük’ün sahiplerinden Mehmet Demir ve Karaaslan Demir Çelik'in sahibi Hüseyin Karaaslan'ı, işyerlerinde ziyaret etti. Gittikleri adreslerde işverenlere DTO üyelik belgeleri ile teşekkür beratını takdim eden Başkan Erdoğan, hizmetlerinin ve işlerinin daim olması temennisinde bulundu.

DTO BAŞKANI ERDOĞAN: “ÇİVRİL BİZE GÜÇ VERDİ”
Ziyaretlerin sonunda Çivril’in dinamik bir ilçe olduğunu bir kez daha gördüklerini söyleyen DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, “Çivril’imize yeni yatırımlar kazandırılması, bir asırdır faaliyette olan şirketlerimizin yanı sıra üyelerimiz ile esnafımızın aktif olması, bizlere de güç verdi. Onları iyi görmek, bizleri de motive etti. DTO Çivril Temsilciliğimizi açarak, çok yerinde bir karar vermiş olduğumuzu da gözlemledik; tescilledik.” dedi.
 

banner209
Anahtar Kelimeler
DenizliDenizligüncelDTO
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Başkan Erdoğan, üyelerine gidiyor ve dinliyor
Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek dinliyor; sektörlerini...

Haberi Oku