DTO ile Ekonomi:
banner175
DTO Başkanı Erdoğan'dan başsağlığı mesajı

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, İdlib’de bulunan Mehmetçiklere karşı düzenlenen alçakça saldırıda şehit düşen Denizlili Piyade Onbaşı Halil Çankaya için taziye mesajı yayımladı.

Erdoğan, Mehmet Akif Ersoy’un Çanakkale Destanı şiirinin dizeleriyle başladığı mesajında şunları söyledi:

“Ey şehit oğlu şehit, isteme benden makber; Sana âguşunu açmış duruyor Peygamber. Onlar, artık cennetin nur yüzlü sakinleri. İdlib'de vatanımızın ve milletimizin huzur ve güvenliği için kahramanca çarpışırken şehit olan yiğitlerimizden birinin Denizlili hemşehrimiz Piyade Onbaşı Halil Çankaya kardeşimiz olduğunu öğrendik, acımız katlandı. Üzüntümüz büyük. İstiklâl Mahallesi sakinlerimizden mahzun babası ile gözü yaşlı annesi ve yakınlarına başsağlığı dilerim. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ile necib milletimizin de başı sağ olsun. Kahraman silah arkadaşları ile aziz devletimiz, şehidimizin kanını yerde bırakmayacaktır! Vatan aşkıyla yanıp tutuşan gençlerimiz, ülke savunması söz konusu olunca, başta aileleri sonra da eşsiz milleti için gözünü kırpmadan cepheye koşuyorlar. Ebu Leheb'in ordusundaki fillerin üstüne atılan ebabil sürüsü gibi akın akın ilerliyor, bağımsızlığımıza göz diken düşmanla savaşıyorlar. Kahraman ordumuzun dosta güven veren, düşmana korku salan namı da işte bu yüce faziletinden. Şehadet şerbetini bir an önce kana kana içebilmek için Allah'ın aslanı Hazreti Hamza misali ilerlerken, asil yürüyüşüyle ölümü bile korkutan Mehmetçik, biliyor ki sefer bizim zafer Allah'ın. Onun için hep analar, babalar kınalı kuzularını Peygamber ocağına emanet ederken, 'Söz konusu vatan olunca canın pahasına da olsa bir an bile tereddüt edersen, sana hakkımı helal etmem' diyerek yolluyorlar. Bizim de millet olarak dualarımız, tıpkı şu mısralardaki Yaratan'a sesleniş gibi her zaman onlarla: Şu kopan fırtına Türk ordusudur ya Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur ya Rabbi. Ta ki yükselsin ezanlarla müeyyed namın; Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!"

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Başkan Erdoğan, üyelerine gidiyor ve dinliyor
Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek dinliyor; sektörlerini...

Haberi Oku