DTO ile Ekonomi:
banner175
DTO Başkanı Erdoğan'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı
DTO Başkanı Uğur Erdoğan, Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 97'nci yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı yazılı kutlama mesajında, şu görüşlere yer verdi:
“Cumhuriyet’imizin kuruluş heyecanını ilk günkü gibi yaşıyoruz. Çünkü Cumhuriyet, bizleri, tek vatan, tek bayrak, tek devlet ve tek millet çatısı altında, huzur ve güven içinde yaşamamızı temin eder. Halkın, kendi kendini idare etmesinin adıdır Cumhuriyet. Halk olarak bizim vazifemiz ise, Cumhuriyet’in daha sağlam temellerle gelecek nesillere aktarılmasını sağlamaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ‘Vatanını en çok seven, vazifesini en iyi yapandır' diyor. Bizler, iş dünyası olarak, işte bu şuurla, yeni girişimler ve yeni yatırımlarla milletimizin huzur ve refahına katkı sağlamak için mücadeleye etmeyi sürdüreceğiz. Cumhuriyetimizin bizlere sunduğu demokratikleşme, insan hak ve özgürlükleri kazanımlarını, bir ve beraber olarak daha güçlü hale getirmek için çalışacağız. Bu vesileyle Cumhuriyet Bayramımızı kutluyor, üzerinde yaşadığımız topraklar için can veren kahramanlarımız ile gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.”

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Başkan Erdoğan, üyelerine gidiyor ve dinliyor
Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek dinliyor; sektörlerini...

Haberi Oku