DTO ile Ekonomi:
banner175
DTO Başkanı Uğur Erdoğan'dan güç birliği çağrısı

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, tüm sektörler ile firmaları kapsayan İş'e Devam Desteği'nin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti. Toplumsal güç birliğinin tüm sorunların üstesinden gelebileceğine dikkat çekti. Başkan Erdoğan, “Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında, kamu bankalarımız ve katılım finans kuruluşlarımız da harekete geçti. Tüm sektörlerimiz ve firmalarımızın tamamı için yıllık cirolarına göre İş'e Devam Desteği başlatılıyor. Başvurular, 26 Mart'tan itibaren kabul edilecek.
 
Hazine destekli Kredi Garanti Fonu kefaleti sağlayacak bu destek için, istihdamın korunması şartı getirildi. Hayırlı ve uğurlu olsun. Ülkemiz, tüm kadrolarıyla, bu zor günleri aşma çabası içindedir. Bu dönemi en az zararla atlatmaya çalışmalıyız. Onun için, devlet desteğinin yanında işverenimizden çalışanımıza her kesim duyarlı davranmalı ve hem tedbir almalı hem de iş ve istihdamı sürdürmenin yollarını aramalı. Bizler de sivil toplum kuruluşları olarak hem imkanlarımızı bu yönde seferber ediyoruz hem de ilgili yerlere talep ve önerilerimizi ileterek çare üretmeye çalışıyoruz. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin de bu yönde bir hazırlığı var. Herkes, gecesini gündüzüne katmış bir şekilde canla başla mücadele ediyor. Bu konuda çaba harcayan her kim varsa Denizli iş dünyası adına teşekkür ediyorum.” dedi.
 
 
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Başkan Erdoğan, üyelerine gidiyor ve dinliyor
Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek dinliyor; sektörlerini...

Haberi Oku