DTO ile Ekonomi:
banner175
DTO, kalite belgelerini yeniledi
DTO, TSE Kalite Yönetim Sistemi’nde 16 yılı doldurdu. Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, TS ISO EN 9001 Kalite Yönetim Sistemi, TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi, TS ISO EN 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve TS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği (OHSAS) Yönetim Sistemleri Belgelerinin yenilenmesi dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı. DTO’nun belgelerini yenileyen TSE Yürütme Komitesi’ne teşekkür etti.
 
Kurumlarının hizmet çıtasını daha da yukarı taşımak için var güçleriyle çalıştıklarını kaydeden DTO Başkanı Erdoğan, “Kalite Yönetim Sistemi’ne, İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ile Çevre Yönetim Sistemi’ni ekleyerek oda olarak sürekli kendimizi geliştirdik. Bunda, personelimizin gayretli ve özverili çalışmalarının yanında, TSE’nin değerli üyelerinin kurumsal rehberliğini de asla yadsıyamayız.” dedi.
 
ERDOĞAN: “TSE’NİN DESTEĞİNİ HER ZAMAN HİSSETTİK”
Başkan Erdoğan, attıkları her yeni adım ve düzenlemeyle, odalarının hizmet standardını yükseltmek için çabaladıklarını belirterek, sözlerini şöyle tamamladı: “Çalışmalarımızın en uygun ortamda yürütülmesi için her geçen gün kendimizi yenilemekteyiz. Bu süreçte, TSE’nin desteğini her zaman yanımızda hissettik. Ocak ayında yapılan tetkikler sonrasında TS ISO EN 9001 Kalite Yönetim Sistemi, TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi, TS ISO EN 14001 Çevre Yönetim Sistemi ile TS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği (OHSAS) Yönetim Sistemleri Belgelerimizi yenileyen TSE Yürütme Kurulu’na ve emeği olan tüm idarecilerimiz ile çalışanlarımıza teşekkür ederiz.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Başkan Erdoğan, üyelerine gidiyor ve dinliyor
Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek dinliyor; sektörlerini...

Haberi Oku