DTO ile Ekonomi:
banner175
DTO Meslek komiteleri üyelerin yanında

Denizli Ticaret Odası 3’üncü Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Mehmet Taştan, DTO Meclis üyelerinden Erol Kaya ve Mutlu Başaran ile birlikte, periyodik firma ziyaretlerini sürdürüyor. Komite üyeleri, ziyaret ettikleri Denyapı İnşaat’ın sahibi Mahsum Yıldırım, HMC İnşaat’ın sahipleri Metin Hülagü ile Hatip Hülagü, Özdoğan İnşaat’ın sahibi Halis Özdoğan, Özel Can İnşaat’ın sahibi Ercan Barunduk ve Yapıkar İnşaat’ın sahibi Bünyamin Yakar’la, sektörleri ve işleriyle ilgili istişarede bulundu.
 
DTO 29’UNCU MESLEK KOMİTESİ DE BİREBİR TEMASLARINI SÜRDÜRÜYOR
DTO 29’uncu Meslek Komitesi Başkanı Halil İbrahim Satır ile DTO Meclis Üyesi Mehmet Güney ise, Adem Şahin Proksiyon’un sahibi Adem Şahin, Akın Mühendislik’in sahibi Ahmet Akın, Ar-El Mühendislik’in sahibi Arel Kan ile Atasoy Yapı Denetim ve Ayduran Mimarlık İnşaat’ın sahibi Emin Ayduran’ı ziyaret etti.
 
Komite üyeleri, uğradıkları adreslerde, Denizli Ticaret Odası’nın faaliyetlerini aktararak, 2020’de hayata geçirilecek projelerle ilgili bilgi veriyor.
 
BAŞKAN ERDOĞAN, KOMİTELERİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Düzenli olarak saha taramasında bulunan 3’üncü ve 29’uncu Meslek Komitelerini tebrik ederek, teşekkürlerini ileten DTO Başkanı Uğur Erdoğan, üye ziyaretlerini önemsediklerini dile getirdi.
 
Erdoğan, “Meslek komitelerimiz, komitelerindeki firmaların sahiplerini ziyaret edip, istişarede bulunuyorlar. Bu ziyaretlerde faaliyetlerimizin yanı sıra bu yıl 2020 yılı dolayısıyla planladığımız projelerimizi aktarıyorlar. Üyelerimiz de isteklerini ve beklentilerini komite üyelerimizle paylaşıyorlar. Üyelerimizden edinilen izlenimleri değerlendirip, odamızda çözüm olanaklarını değerlendiriyoruz; üst mercilerle paylaşılması gerekenleri de ilgili yerlere aktarıyoruz. Yani, sektörlerimizin gözü kulağı oluyoruz. Sahada bizzat yer alan tüm meslek komitelerimiz, meclis üyelerimiz ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.
 

banner209
Anahtar Kelimeler
DenizliDenizligüncel
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Başkan Erdoğan, üyelerine gidiyor ve dinliyor
Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek dinliyor; sektörlerini...

Haberi Oku