DTO ile Ekonomi:
banner175
DTO üye aidatlarını erteledi

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerin işlerini kolaylaştırmak için yasalar çerçevesinde düzenlemeler yaptıklarını belirterek, mümkün olanları da hızla devreye soktuklarını söyledi.
 
Erdoğan, “Bu kapsamda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nezdindeki girişimlerimiz ve Ticaret Bakanlığı'nın oluruyla, üyelerimizin Haziran ayında ödemesi gereken yıllık ve munzam aidatlarının ilk taksitlerini öteleyerek ikinci taksit ile birleştirdik. Herhangi bir gecikme zammı veya faiz tahakkuk ettirilmeksizin, en son ödeme tarihini Ekim ayına aldırdık. TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu ile Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'a teşekkür ederiz. Korono virüsle birlikte oluşan ortamın ticari hayatımıza etkilerini azaltmak yönündeki çalışmalarımızı kesintisiz sürdürüyoruz. Diğerlerini de sonuçlandırır sonuçlandırmaz duyuracağız" dedi.
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Başkan Erdoğan, üyelerine gidiyor ve dinliyor
Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek dinliyor; sektörlerini...

Haberi Oku