DTO ile Ekonomi:
banner175
DTO üyelerine nefes kredisi

Koronavirüs ile mücadele edildiği süreçte ekonomiyi ayakta tutmak için alınan önlemlere bir yenisi daha eklendi. Büyük bölümü KGF kefaleti atında olacak krediler iki limitle verilecek, 50 bin ve 100 bin lira üst limitli olacak.
 
Ekonomiye nefes aldıracak krediye ilişkin değerlendirme yapan DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 1 aydır hazırlığı devam eden Nefes Kredisi’ni uygulamaya soktuklarını söyledi.
 
Erdoğan, “Yıllık cirosu 3 Milyon TL ve altındaki KOBİ'lerimiz azami 50.000 TL'lik; yıllık cirosu 25 Milyon TL ve altındaki KOBİ'lerimiz ise azami 100.000 TL'lik kredi için, DTO üyelik belgeleri ile birlikte, Denizbank'a başvuruda bulunabilecekler. %80'i KGF kefaleti kapsamındaki krediler, yıllık %7,5 faizle, 2021'de 12 eşit taksitle ödenecek. 2020'de anapara ve faiz ödemesi olmayacak. Üyelerimiz, DTO Üyelik Belgelerini, odamızın hizmet binasına kadar gelmeden internet sitemizin üzerinden edinebilirler. Korona virüs salgınının etkisiyle zor durumda kalan üyelerimizin kaynak arayışlarına çare olacak nitelikteki uygulamamız, üyelerimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Başkan Erdoğan, üyelerine gidiyor ve dinliyor
Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek dinliyor; sektörlerini...

Haberi Oku