DTO ile Ekonomi:
banner175
DTO'dan özel hazırlanmış uyarı yazları

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, vatandaşların bu tür alanları yoğun olarak ziyaret ettiğini ifade ederek, “Oda olarak, salgınla mücadelede, ilk günden bu yana sosyal sorumluluğumuzdan kaçmadık. İmkanlar dahilinde herkese her türlü desteği verdik; veriyoruz. Marketlerde, özellikle de kasalarda, fiziksel mesafenin korunması çok önemli! Biz de bu kapsamda kentimizde hizmet veren süper marketlerimizin müşterileri için uyarıcı yazılar hazırlattık. Halkın sağlığını korumaya yönelik çalışmalara katkı koymaya devam edeceğiz” dedi.

 
Uygulamadan oldukça memnun kaldıklarını dile getiren işletmeler ile müşterileri ise, hassasiyetinden dolayı DTO’ya teşekkür etti; “Denizli Ticaret Odamız, her zaman ki gibi yine öncü oldu… Benzer uygulamaları, sonrasında banklardan da görmeye başladık. Bu tür bir yazılı uyarı, kargaşa ve dalgınlıkların önüne geçiyor. Bunun gibi kolaylıklar sağlanması ve önemsendiğimizi bilmek bizi sevindiriyor. Başkanımız Uğur Erdoğan ile ekibine teşekkür ederiz” dedi.
 

banner209
Anahtar Kelimeler
DenizliDenizligüncelDTO
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Başkan Erdoğan, üyelerine gidiyor ve dinliyor
Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek dinliyor; sektörlerini...

Haberi Oku