DTO ile Ekonomi:
banner175
EMITT 2020 Turizm Fuarı'nda, Denizli'ye ilgi büyüktü
Denizli Ticaret Odası, turizm sektöründe yer alan üyesi firmaların temsilcilerinden oluşan 33 kişilik bir heyetle, dünyanın en büyük organizasyonlarından EMITT 2020 Turizm Fuarı'na Denizli'nin damgasını vurdu. DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ın önderliğindeki heyete Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Gamze Sevgi ile Denizli Turizm İl Müdürü Turhan Veli Akyol da eşlik etti.
 
TEK TEK STANTLARA UĞRAYIP, FİRMALARIN TEMSİLCİLERİYLE GÖRÜŞTÜ
 
DTO Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Pamukkale Belediyesi’nin de stant açtığı fuarda yer alan firmaları tek tek ziyaret etti. Temaslarının ardından fuarla ilgili izlenimlerini aktaran Başkan Erdoğan, “Bu tür önemli organizasyonlarda elbirliğiyle şehrimizin doğal güzellikleri, turizm yatırımları ile turistik işletmelerini, dünyaya tanıtıyoruz. EMITT 2020 Turizm Fuarı'na katılan Denizli Ticaret Odamızın üyeleri ile kentimizden fuara katılan kurumlarımızın stantlarını tek tek ziyaret ettik; gerek sektörleriyle gerekse fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Gördük ki; firmalarımıza ve şehrimize ilgi büyük  2020, Denizli Yılı olacak. Biz de bu kapsamda yıl boyunca şehrimizin tanınırlığı ile bilinirliğini artırmaya yönelik, insanların daha çok dikkatini çekip seyahat ve ticaret tercihlerinde cazibe merkezi haline getirecek etkinliklere imza atacağız. Özel sektör, yerel yönetimler ve kurumlarımızla elbirliğiyle hareket ederek, 2020 Denizli Yılı'nı en iyi şekilde değerlendirecek, Denizli'mizin turizm potansiyelini tüm unsurlarıyla ekonomimize kazandıracağız. Plakamız olan 20’den oluşan bu sene, hemşehrilerimize uğurlu gelecek ve sadece turizmde değil her açıdan Denizli’mizin yılı olacak.” dedi.
 
DENİZLİ'Yİ VE “2020 DENİZLİ YILI” DOLAYISIYLA NELER YAPACAKLARINI ANLATTI
 
Tur operatörleri, seyahat acenteleri, bölgesel yönetimler, belediyeler ile konaklama ve ulaşım sektöründen dünyanın en büyük isimlerinin yer aldığı, turizmin tüm paydaşlarını bir araya getiren EMITT 2020 Turizm Fuarı'nda, DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli ile İstanbul'un uydudan yayın yapan televizyon kanallarının programlarına da katıldı; sorularını yanıtladı. Fuarla ilgili görüşlerini kamuoyuyla paylaşırken, izleyenleri Denizli Ticaret Odası olarak 2020 Denizli Yılı dolayısıyla neler yapacaklarıyla, Denizli ve turizm olanakları hakkında bilgilendirdi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Başkan Erdoğan, üyelerine gidiyor ve dinliyor
Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek dinliyor; sektörlerini...

Haberi Oku